Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ po 29. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz hraje se soutěž Druhá šance i v Lize bláznů, kde počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


Nekonečný souboj našich třech nejlepších jak v celorepublikovém řebříčku, tak v žebříčku Ligy bláznů nemá konce ...

Jirka Drha (kouč z týmu FC Zorzz z 1.Ligy bláznů) v 29. kole trochu ztratil z svého náskoku. 

- Jirka Kobližka (kouč týmu ACSPraha17 z 1.Ligy bláznů) se mu přiblížil na 9 bodů. 

- Třetí v pořadí našich nejlepších koučů v Lize Bláznů Vojta Hanzlík (kouč týmu Hellfire Club z Okresního přeboru) ztrácí na druhého pouhých 10 bodů, bohužel ale vypadl z celorepublikové fantasy TOP 10. 

- V celostátní fantasy je v ČR evidováno k 24.4.2024 celkem 22 972 hráčů.

top10-fantasy29.jpg 


- V žebříčku Ligy bláznů, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete níže v tabulce TOP 30 celkové i odečítané body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, zveřejněné jsou zde ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 319 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 21 účastníků z Okresního přeboru).  

zlb-29-1.jpg

Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 319 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE která je velký motivační motor pro hráče, kteří na podzim získávali buď první zkušenosti. Je to také nová šance na reparát pro ty, kterým to na podzim moc nešlo. Po desátém jarním kole se pořadí pěkně promíchalo ...

- V čele "Druhé šance" se neudržel Jiří Drha a propadl až na čtvrté místo. Ze třetí pozice vystoupal do čela Michal Štěpnička, na druhé se posunul Petr Závěšický a třetí náleží Tomášovi Červenclovi. Níže je TOP 30 nejlepších koučů, kompletní žebříček Druhé šance >> ZDE.

zlb-29-2.jpg


ŽEBŘÍČEK LIGY BLÁZNŮ kolo za kolem z letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)