Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ po 27. kole F:L (aktualizováno)

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz hraje se soutěž Druhá šance i v Lize bláznů, kde počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


Jirka Drha (kouč z týmu FC Zorzz z 1.Ligy bláznů) opět trochu posílil svou pozici v našem žebříčku Ligy bláznů. Po 27. kole navýšil svůj náskok před druhým Jirkou Kobližkou (kouč týmu ACSPraha17 z 1.Ligy bláznů) na 14 bodů. Oba dva jsou v TOP 10 nejlepších koučů fantasy, kde je v ČR k 10.4. 2024 na sport.cz evidováno 22 877 hráčů. 

Třetí v pořadí našich nejlepších koučů v Lize Bláznů je Vojta Hanzlík (kouč týmu Hellfire Club z Okresního přeboru), který bohužel celostátní fantasy TOP 10 opustil.

top10-fantasy.jpg 


- V žebříčku Ligy bláznů, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete níže v tabulce TOP 30 celkové i odečítané body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, zveřejněné jsou zde ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 319 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 21 účastníků z Okresního přeboru).  

zlb-27-1.jpg

Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 319 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE která je velký motivační motor pro hráče, kteří na podzim získávali buď první zkušenosti. Je to také nová šance na reparát pro ty, kterým to na podzim moc nešlo.

- Po osmém jarním kole a všech opravách bodů je v čele "Druhé šance" najednou Tomáš Červencl. Náskok před druhým Jirkou Drhou je pouhý bodík, ale "ukázaná platí". Na třetí místo nově vystoupal Michal Štěpnička. Nedávný lídr Martin Korda propadl až na čtvrté místo. Níže je TOP 30 nejlepších koučů, kompletní žebříček Druhé šance >> ZDE.

zlb-27-2.jpg


ŽEBŘÍČEK LIGY BLÁZNŮ kolo za kolem z letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)