Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ české Fantasy, po 22. kole F:L

Žebříček koučů Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz poběží Druhá šance i v Lize bláznů, kde počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


- První místo v žebříčku koučů této sezóny i po 22. kole náleží Jirkovi Kobližkovi. Na paty mu ale stále šlape druhý Vojta Hanzlík, který stáhl jeho náskok na 19 bodů. K velkému útoku na přední příčky zavelel Jirka Drha, poskočil na třetí místo a na druhou pozici mu schází jen 2 body.

zlb-22-1.jpg

V žebříčku, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 317 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 19 účastníků z Okresního přeboru).  Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 317 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE
- Po třetím kole jarní části figurují v popředí žebříčku jména koučů, která jsou odlišná oproti tomu celoročnímu.  

- Nadále je v čele s luxusním průměrem a 245 body, benjamínek fantasy Dominik Spodniak. Druhý v pořadí je nově Lukáš Veselý s 241 bodem, třetí je Petr Závěšický s 240 body. Níže je TOP 28 nejlepších koučů, kompletní jarní žebříček >> ZDE.

zlb-22-2s.jpg

(pirates)