Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ české Fantasy, po 21. kole F:L

Žebříček koučů Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do 21. kola se bojovalo o místa pro jarní účast v soutěžích Evropské poháry Ligy bláznů, do konce sezóny se bojuje o místa pro účast v Superlize 2024/25.

kouc-kola_tit360.jpg


Druhé kolo jarní části fantasy bylo opět okořeněno o jeden zápas a dohrávku z podzimu. Očekávané nadstandardní bodové zisky se nekonaly, neb favorizovaná Sigma má na sobě deku a opět zklamala nejednoho kouče. 

- Na prvních třech místech v žebříčku se nic nezměnilo, zato kolem stého místa to byl pěkný mazec, každý chtěl být ten 95 v pořadí … (96. místo patří obhájci trofeje EL týmu StanleySK, který byl v žebříčku až 110.)
- První místo v žebříčku koučů této sezóny náleží i po 21. kole Jirkovi Kobližkovi. Ten si upevnil vedoucí pozici a druhému Vojtovi Hanzlíkovi odskočil na 30 bodů. Naopak třetí Patrik Maňák se o dva body přiblížil k druhému místu.
- Jirka Kobližka, který je u nás v Lize bláznů na prvním místě je v oficiálním žebříčku na fantasysport.cz s 1173 body na 4. místě v ČR, kde je evidováno 22 575 hráčů fantasy. 

zlb-21-1.jpg

V žebříčku, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem již i pár jarních nováčků, celkem evidujeme 316 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin. Z 1. ligy je v žebříčku (29 účastníků) z 2. ligy (54 účast.) z 3 ligy (116 účast.) + 99 hráčů z Divize a 18 hráčů z Okresního přeboru.  Kompletní žebříček letošní sezóny s dobrým rozlišením všech 316 hráčů/koučů, naleznete v google tabulce >> ZDE


eplb3.jpg

Jak je zmiňováno výše, bojovalo se v žebříčku LB o 96 míst v Evropských pohárech a je rozhodnuto, kdo se do které soutěže probojoval. EPLB startují již od 22. kola a správce pohárových soutěží Jirka Drha připravil obsazení a rozlosování:

>> CHAMPIONS LEAGUE

>> EVROPSKÁ LIGA

>> KONFERENČNÍ LIGA

PS: ten komu těsně utekla možnost zařadit se do elitní týmové společnosti nejlepších klubů v EPLB nemusí být úplně zklamán. Pro dalších 64 koučů a jejich týmy od 96. místa, bude startovat tuzemská soutěž MOL CUP, kde se bude hrát systémem pavouka na 2 vítězné zápasy.

>> MOL CUP

 


DRUHÁ ŠANCE i v Lize bláznů
- Díky neutuchající iniciativě a nadšení Fandy Řezáče, budeme zveřejňovat žebříček a pořadí v jarní části a soutěži Druhá šance z sport.cz/fantasy i v Lize bláznů. 
- Vede benjamínek fantasy Dominik Spodniak s 163 body, druhý v pořadí je Milan Rutkovský s 156 body, třetí je Jakub Trombík se 150 body. Zde je pořadí a TOP 30 po 2. kole, kompletní jarní žebříček >> ZDE.

zlb-21-2s.jpg

(pirates)