Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ české Fantasy, po 20. kole F:L

Žebříček koučů Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do 21. kola se bojuje o místa pro jarní účast v soutěžích Evropské poháry Ligy bláznů, do konce sezóny se bojuje o místa pro účast v Superlize 2024/25.

kouc-kola_tit360.jpg


Je to tady, po dlouhé zimní pauze začala jarní řežba o fantasy body v F:L. Start jarní části a dvacáté kolo fantasy bylo navíc okořeněno o tři dohrávky z podzimu. Očekávaly se bodové hody, ale na kontech koučů se to moc neprojevilo. Dvojité body a double možnosti zisku bodů s fotbalisty Baníku, Slavie a Plzně mnoho koučů zaskočilo a zklamalo ...

První místo v žebříčku koučů náleží i po 20. kole ostřílenému harcovníkovi a vítězi Ligy bláznů ze sezóny 2021/22 Jirkovi Kobližkovi. U nás je první a v ČR je s 1101 bodem na 5. místě v žebříčku fantasysport.cz, kde je evidováno 22 534 hráčů fantasy. Na druhé pozici se ztrátou pouhých 11 bodů je v žebříčku LB naše nová hvězda z Okresního přeboru Vojta Hanzlík. O dalších 12 bodů méně má na svém kontě třetí Patrik Maňák.

zlb-20-1.jpg

V žebříčku, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem již i pár jarních nováčků, celkem evidujeme 315 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin. Z 1. ligy je v žebříčku (29 účastníků) z 2. ligy (54 účast.) z 3 ligy (116 účast.) + 99 hráčů z Divize a 18 hráčů z Okresního přeboru.  Kompletní žebříček všech 316 hráčů/koučů, naleznete v google tabulce >> ZDE


eplb3.jpg

Jak je zmiňováno výše, bojuje se v žebříčku LB o 96 míst v Evropských pohárech a bojuje se až do 21. kola fantasy. Příští kolo rozhodne, kdo bude účastníkem Champions League. Kdo bude hrát Evropskou ligu a kdo se možná vejde do Konfereční ligy? Kompletní INFO o Evropských pohárech >> ZDE.

(pirates)