Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 7. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů v němž se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 
 
Je zde 298 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.). 
 

 

Opět se nám čelo tabulky provětralo a po počátečním rozkoukávání se začíná po 7. kole vyplavovat prvoligová kvalita. Po několika hubených kolech se toto kolo stalo druhým nejvýživnějším.

Do čela žebříčku se premiérově dostal, kouč Jiří Kobližka​ s prvoligovým týmem ACSPraha17 (průměr 54,9 FB/kolo). Druhý je nyní Jiří Drha s prvoligovým týmem FC Zorzz  (průměr 53,7 FB/kolo). Na třetím místě se udržel Patrik Maňák s týmem Ahoj (průměr 52,4 FB/kolo) a v závěsu je další druholigový kouč Marcel Dužík s týmem FC Frýdek-Místek (průměr 52,1 FB/kolo), který se stal nejlepším týmem kola. 

Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete >> ZDE


 

 

zlb-07-1.jpg

 

PS: u týmů jsme doplnili jména koučů a jejich oblíbené kluby. Pokud najdete nějakou nesrovnalost, pište na email fantasyliga@volny.cz nebo napište do diskuze na facebooku, kde je skupina Fantasy Liga bláznů.

(OCHD)