Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 6. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů v němž se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 
 
Je zde 298 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.). 
 

 

Jestli jsme po pátém kole nezaznamenali mnoho změn, šesté nám mezi 5 nejlepšími udělalo pěkný průvan. Účast špičkových klubů v evropských pohárech nám neustále snižuje nejlepší výkon kola. Trefit z jejich týmů kdo nastoupí je celkem věda a tím pádem klesá i hráčský průměr. A ještě jeden poznatek, v čele se nám usadili dva Klokani.

Do čela žebříčku se premiérově dostal lídr kola, kouč Lukáš Mareda s prvoligovým týmem JanValec1905 (průměr 53 FB/kolo). Až druhý je nyní Jarda Šimek třetiligovým týmem 11pistolí  (průměr 52,8 FB/kolo). Nahoru se konečně již derou i zástupci druhé ligy, třetí je Patrik Maňák s týmem Ahoj (průměr 51 FB/kolo) a v závěsu je divizní kouč Miroslav Vostatek s týmem La Plate (průměr 50,5 FB/kolo). Do průměru 50 FB/kolo se ještě vešel na 5. místě černý kůň soutěže prvoligový Jiří Drha s týmem FC Zorzz.

Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete >> ZDE


 

 

zlb-06-1.jpg

 

PS: u týmů jsme doplnili jména koučů a jejich oblíbené kluby. Pokud najdete nějakou nesrovnalost, pište na email fantasyliga@volny.cz nebo napište do diskuze na facebooku, kde je skupina Fantasy Liga bláznů.

(OCHD)