Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 4. kole F:L.

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů v němž se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 
 
Jsou zde koučové a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 úč.), 2. liga (54 úč.), 3 liga (116 úč.) + hráči z Divize (99 úč.). Suma, sumárum 298 účastníků a nikdo jiný se zde neobjevuje a neobjeví. Je nám líto nových koučů, kteří se hlásí do skupin kam nepatří, byť se jedná o dobré hráče. Pro ně je určena jako rozjezdová soutěž OKRESNÍ PŘEBOR. Ještě jednou se omlouváme, bohužel z časových a technických důvodů bodových statistik, kterým se Liga bláznů podrobně věnuje, nemůžeme jinak. 

 

Po čtvrtém pokračuje kole pokračuje invaze divizních hráčů v TOP 30. V tomto výběru se jich objevuje celkem 12 a dva nejlepší jsou na pomyslné bedně nejlepších. Na prvním místě je nově kouč Jarda Šimek s třetiligovým týmem 11pistolí (průměr 62,8 FB/kolo).  Druhý je kouč Miroslav Vostatek s týmem La Plate (průměr 60,5 FB/kolo), třetí Igor Doubrava s týmem Železná Garda Spartička (58,3 FB/kolo). Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete >> ZDE

 

zlb-04-1.jpg

(pirates)