Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 3. kole F:L.

Žebříček koučů Ligy bláznů po 3. kole, v kterém se bojuje o od 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. Naleznete zde nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 
 
- V žebříčku je evidováno celkem 298 koučů, jsou zde hráči z 1,2,3 ligy + hráči z Divize. 
 
- Projevuje se, kdo jaký měl finanční „rozpočet“ pro nákup hráčů, 10 mega navíc je prostě v pořadí žebříčku znát. Není to však jen o 10-ti mega navíc, je to o herní taktice. Ta je naprosto odlišná oproti předešlé fantasy na Sazce a viditelně se projevuje zkušenost hráčů/koučů, kteří již někdy hráli originál fantasypremierleague.com. Ta se moc od té naší současné moc neliší.
 
- Při podrobném zkoumání sestav je vidět, že i s 90-ti mega se dají sbírat velmi slušné bodové porce.  
 
- Bylo již zmiňováno, že nový hráči z Divize způsobily malé „zemětřesení“ v zaběhlých pořádcích žebříčku, nejinak je tomu po třetím kole. 

 

V žebříčku došlo k změně pořadí v čele, nově vede s 210 FB divizní kouč Miroslav Vostatek s týmem La Plate (průměr 70 FB/kolo). Jen o tři body méně má na svém kontě minulý lídr tabulky, další divizní kouč, Igor Doubrava s týmem Železná Garda Spartička (69 FB/kolo). Na třetím místě je se 191 FB druholigový Patrik Maňák s týmem Ahoj (63,7 FB/kolo).

zlb-03-1.jpg


Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete >> ZDE