Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 2. kole F:L.

Stejně jako v předchozích sezonách je až od druhého kola fantasy zveřejňován Žebříček koučů Ligy bláznů, dle kterého se bude bojovat od 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25.
 
- Starý žebříček prošel faceliftem a nově v něm mimo tradičních bodů z duelů naleznete i body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku. Dále zde jsou nově i odečtené body za nadstandardní nákupy a počet bodů z vyhraných duelů. 
 
- Letošní 11. ročník Ligy bláznů je vývojově tím nejrozsáhlejším a v hráčském zájmu tím historicky nejobsazenějším. Je to parádní vizitka, ale bohužel i ta má druhou stranu. Ta přináší nepoznané komplikace s počítáním bodů a velké časové ztráty s přípravou hodnocení. Hráči se na sport.cz zaregistrují, přihlásí se do soutěže Ligy bláznů a pak nehrají, nebo se ti již hrající, z ničeho nic odhlásí. Nelze ani opomenout zbytečnou a zatím nekonečnou práci s odstraňováním týmů ze skupin, jenž tam nepatří.
 
- Víceméně třetím kolem proběhne náš „fantasy deadline“ a v podzimním žebříčku Ligy bláznů se budou objevovat týmy a jejich koučové z 1,2,3. ligy + 99 nejlepších hráčů z Divize. Divizi budeme muset poté uzavřít a pro nové zájemce otevíráme soutěž OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů. Tuto nově přidanou skupinu v Lize bláznů nebudeme nijak evidovat a hodnotit. Účastníky ale budeme sledovat, neb to budou potencionální zájemci na doplnění již naplánovaných divizních soutěží.  
 

Nyní vede žebříček koučů divizní nováček Igor Doubrava s týmem Železná Garda Spartička. Má celkem 152 bodů a průměr na kolo 76 bodů. Druhý kouč je také divizní nováček, také je to příznivec pražské Sparty. Jmenuje se Miroslav Vostatek a soutěží s týmem La Plate. Až na třetím místě je ostřílený matador Ligy bláznů Jarda „Píst“ Šimek, který posledních pět sezon fantasy koučoval tým Calvera. Letos však již koučuje tým 11pistolí, který startuje a soutěží i ve fantasy.premierleague.com.  

Kompletní žebříček Ligy bláznů po 2. kole naleznete >> ZDE


zlb-02-1--1-.jpg

 
Zveřejněný žebříček Ligy bláznů nyní čítá 298 hráčů a kapacitně se v podzimní části již měnit nebude. Kdo v něm nakonec z divizních týmů zůstane, přinese odpověď a výsledky po třetím kole.