Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 9. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z 298 účastníků letošního ročníku je „TOP 10 koučů kola“. Výběr koučů kola nyní nestačil s kapacitou míst. Při shodě sedmi koučů, kteří mají 73 FB se výběru objevuje dokonce 14 nejlepších. 

Díky vítězi je u tabulky TOP koučů 9. kola „fan-foto“ s povedeným choreem z vítkovického stadionu, ze zápasu BANÍK : ZLÍN. Martin Petráš je ve výběru již podruhé (pokaždé jako vítěz), stejně jako jeho modro-bílý soukmenovec Radim Kadlčík. Třikrát je výběru nejlepších Michal Vrba a Jirka Kobližka, již čtyřikrát je zde Patrik Maňák. Poprvé se ve výběru objevují Jiří Kobližka ml, Lukáš Stuchlík, Jiří Suzska, Tomáš Peterka, Martin Dobeš, Marián Wetter, Miroslav Richter, Jan Čížek a Jirka Jabůrek. 

9.k_top10_2023_24.jpg


 

Nyní bez žádných „vychytávek“ poskládal nejlepší sestavu „chachar“ Martin Petráš. Měl tam však dva z pěti nejlépe bojujících hráčů devátého kola (Rafiu Durosinmi 14 FB, Lukáš Kalvach 13 FB, Ewerton FB, Daniel Horák FB, Filip Kubala 12 FB) a jeden z nich měl kapitánskou pásku.

Bodů mohlo být ještě více, nevyužitý Honza Matoušek a 7 FB mu zůstali na lavičce ...

9.k_sestava_2023_24.jpg

(pirates)