Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 22. kola F:L

Petr Závěšický a Jan Borovec se dělí o první pozici v TOP 10.

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Tentokráte na vítězství bylo zapotřebí nadstandardních 104 bodů.

web_22k.jpg


- Nejlepší sestavu se 104 body poskládali hned dva koučové, proto dnes bude vše v double módu. Jedním z koučů byl Petr Závěšický s týmem ZavesACS z 2A ligy, tím druhým Jan Borovec 86 s týmem HROSICI z Divize. Díky nim je mimořádně dělená titulka u tabulky TOP 10 a dvojité „fan-foto“. Na horní části jsou sparťani v Hradišti na na spodní části ševci v Plzni.

- Jeden z koučů využili „beton“ do obrany, druhý to má bez betonu, což se cení asi více. Oba jsou za hvězdy kola a níže jsou jejich sestavy.

sestava22ka.jpg

 
sestava22kb.jpg

Sparta šlape a tak není divu, že i třetí jarní kolo ovládli v TOP 10 celkově sparťani, kterých je zde šest. Když se podíváme na zastoupení dle výkonnostních tříd Ligy bláznů, tak jsou zde čtyři hráči z 2. ligy, tři hráči z Divize, dva hráči z 3. ligy a jeden je z 1. ligy.

22k_top10_2023_24.jpg


ARCHIV vítězů a všechny tabulky TOP 10 nejlepších koučů letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo >> ZDE.

(pirates)