Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 21. kola F:L

Nejlepším koučem 21. kola se stal mladinký „sparťan“ Dominik Spodniak.

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Tentokráte na vítězství bylo zapotřebí 86 bodů.

web_21k.jpg


- Nejlepší sestavu s 86 body poskládal mladinký Dominik Spodniak, který ještě na podzim koukal tatínkovi přes rameno, jak se fantasy vůbec hraje. No sešel se měsíc s měsícem a nyní s týmem DomiS již hraje také a sám ... Díky němu a jeho týmu je u tabulky TOP 10 „fan-foto“ z oslavy sparťanského gólu v záři světlic na Letné.
- Dominik využil „beton“ do obrany, nenastoupil mu sice původní kapitán Chvátal, ale super body s kapitánskou páskou mu přinesl náhradní kapitán. Vítěznou sestavu poskládal se třemi Olomoučáky (34b), dvěma Plzeňáky (22b) a dvěma Sparťany (7b). Po jednom zvolil hráče z Hradce (12b), Slávie (6b), Slovácka (2b) a Teplic (3b).
 
sestava21k.jpg

Také druhé jarní kolo ovládli sparťani, kteří opět obsadili první tři místa, dva z nich byli z Okresního přeboru. V 21. kole nemá žádné zastoupení v TOP 10 koučů nikdo z Divize. Nejvíce koučů je nyní z 2. ligy, celkem čtyři. Tři zástupce má 3. liga, dva zástupci jsou z Okresního přeboru a jeden je z 1. ligy.

21k_top10_2023_24.jpg


ARCHIV vítězů a všechny tabulky TOP 10 nejlepších koučů letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo >> ZDE.

(pirates)