Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 19. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Tentokráte na vítězství stačilo 69 bodů.

19k_top10_2023_24.jpg

V 18. kole má největší zastoupení v TOP 10 koučů 3. liga (6x). Dva koučové jsou z 2. ligy a po jednom zde má zástupce 1. liga a Divize.


Povedenou tečku za nevýraznou podzimní sezonou udělal „štamgast“ z fotbalové hospůdky na Kazíně, Karel Jungman. Poskládal nejlepší sestavu do týmu Trebanos a snad jej tento úspěch jak se patří nakopne pro jarní část fantasy. Tento ortodoxní „duklák“, který raději fandí Slavii, než Spartě se postaral o rozsvícené „fan-foto“ slávistického sektoru u tabulky TOP 10.

Karel Jungman se objevuje ve výběru koučů poprvé, stejně jako Martin Špát, Tomáš Vočka,
David Vrzal, Luděk Freudenreich, Marek Benda a Sára Šneiberková. Podruhé se ve výběru objevuje Jirka Jabůrek, Zuzana Kolářová a Tomáš Krejčí.


VÍTĚZNÁ SESTAVA, díky chytře zvolenému žolíku s betonem. 

sestava19k.jpg


Upozornění o aktualizaci a přidávání webových příspěvků informujeme na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního vám již neuteče. 

(pirates)