Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 18. kola F:L

O aktualizaci webových příspěvků informujeme na sociálních sítích facebook a X (twitter). Dejte sledovat, nic vám neuteče.

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Tentokrát je to neskutečná palba, poslední v desítce nejlepších má úctyhodných 100 bodů. Těšte se na celkový žebříček, to je taky pěkný mazec.


18k_top10_2023_24.jpg

- V 18. kole nemá žádné zastoupení v TOP 10 koučů opět 1. liga. Nejvíce hráčů, celkem 5,  je zde z Divize. Čtyři koučové jsou z 3. ligy a jeden z 2. ligy.

- Nejlepší sestavu se 132 body poskládal Maty Měšťák s týmem AC Želvan Mokropsy. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů rozsvěcující se „fan-foto“ sparťanského sektoru, při zápasu s Jabloncem.

- Maty vítězí poprvé a hned s velkou parádou. 132 bodů je nejvyšší bodový zisk v této sezóny. Potřetí se ve výběru objevuje Libor Horák, podruhé Karel Petráček, Bedřich Zoglauer. Premiérový zápis si dávají Ondřej Svoboda, Kamil Podolský, Václav Doubic, Pavel Hnidák, Veronika Jankovská a daniel giecek. 


Neskutečné body vybojoval Maty v betonu, celkem 91. Prostě dobře zvolená „vychytávka“ …

sestava18k.jpg

(pirates)