Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 15. kola F:L

 
Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. 

V 15. kole vládnou TOP 10 koučů hráči 3. Ligy bláznů, je jich celkem pět a navíc i vítěz je z této výkonnostní soutěže. Nejlepší sestavu s 73 body poskládal kouč Lukáš Dědek s týmem Lichokopytnici. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů „fan-foto“ a choreo Viktoriánů v zápase se Slováckem.

15k_top10_2023_24.jpg
 
Milan vítězí poprvé, ve výběru koučů je již podruhé, stejně jako Jirka Boháč a Patrik. Třetí účast ve výběru si vybojoval Jiří Drha, poprvé se mezi nejlepšími objevují Patrik Haluška, Jan Opršal, Libor Horák, Petr Nerad, Kuba Janci, Milan Dohňanský a Jan Kuchyňa.
tabulka

Lukáš měl v sestavě s kapitánskou páskou nejlepšího hráče kola Havlíka ze Slovácka. On sám mu přinesl 28 bodů a s Reinberkem to bylo za 29 FB.  Další dva sparťané mu přinesli 17 FB, dva boleslaváci 11 FB, dva plzeňáci 6 FB, dva ostraváci 4 FB. Účet na konečných 73 FB uzavírá s 6 FB obránce z Bohemky, viz zobrazená sestava níže.

sestava15k.jpg

 
(pirates)