Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 14. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je v letošním ročníku tradiční „TOP 10 koučů kola“. 

web_14kb.jpg


Při zveřejňování tohoto článku jsem zjistil, že nejsou načtené žluté karty ze zápasu Baníku, ale už se to asi moc měnit nebude. V 14. kole vládnou TOP 10 koučů opět hráči Divize. Jsou nejen tři ve výběru, navíc i vítěz je z této soutěže.

Nejlepší sestavu se 76 body poskládal kouč Martin Vávra s týmem AFC Pilsen. Díky vítězi je u titulky a TOP tabulky koučů „fan-foto“ radujících se západočechů v Edenu. Martin vítězí poprvé, ale ve výběru koučů je již podruhé, stejně jako Denisa Paračkova, Jaroslav Hejlek, Tomáš Peterka, Jiri Koblizka ml., Radim Trejtnar a Martin Dobeš. Premiéru mezi nejlepšími si vychutnávají Roman Šedivý, František Řezáč, Pavel Skripal a Repik Fanda.

14k_top10_2023_24.jpg


Bez „vytuněné“ obrany a podpůrných pomůcek fantasy sestavil Martin smrtící útok. Trefil kapitána a další dva sparťany, kteří mu přinesli celkem 26 FB. Stejný počet 26 bodů, mu vybojovali tři ostraváci.  V útoku mu sedm FB přinesl jak jeden olomoučák, tak jeden liberečák. Závěrečné 6+3 body na celkových 76 FB, přinesl obránce z hradce a plzeňský gólman.  
 

sestava14k.jpg

(pirates)