Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 13. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor je „TOP 10 koučů kola“.

web_13k.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo x-twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, dejte sledovat a již vám nic neuteče.



V 13. kole vládnou TOP 10 koučů hráči Divize. Nejen že jich je ve výběru nejvíce, navíc i vítěz je z této soutěže.

Díky „vytuněné“ obraně a dobře zvolené kapitánské pásce, poskládal nejlepší sestavu „slávista“ Milan Haramule. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů „fan-foto“ od Botiče z pyro show sešívek. 

Milan Haramule vítězí poprvé, ve výběru koučů je již podruhé, stejně jako Miroslav Vostatek a Michal Tulach. Premiéru mezi nejlepšími si vychutnávají Jaroslav Hejlek, Jiří Jelínek, Milan Závorka, Andrej Paračka, Filip Němec, Jirkabohis a Vojtěch Hettler. 

13k_top10_2023_24.jpg


Milan Haramule měl ve „vytuněné“ obraně Ondru Zmrzlého jako kapitána, který mu přinesl 24 FB. Dalších 14 FB mu přinesli dva slávisté, 6 FB dva plzeňáci, 7 FB tři baníkovci, 12 FB jeden hradečák a 7 FB druhý olomoučák. Sestavu se součtem 72 FB završil posledními 2 FB jeden budějčák. 

sestava13k.jpg

(pirates)