Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 12. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit nejen kdokoliv z více jak 298 účastníků v žebříčku, to je „TOP 10 koučů kola“. Poprvé se ve výběru zviditelňují i koučové z Okresního přeboru.

12k.jpg


V „TOP 10“ koučů kola hned tři nejlepší překročili hranici 100 bodů. Vítěz překonal dosavadní rekord letošního ročníku Ligy bláznů v zisku bodů a nastavil nový.

Díky „vytuněné“ obraně a luxusně určené kapitánské pásce poskládal nejlepší sestavu „klokan“ Jiří Vávra. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů „fan-foto“ ze sektoru bohemáků, na Střelnici v Jablonci.

Jirka Vávra je ve výběru koučů již podruhé, premiérově zde jsou František Borovec, Petr Koukal, Michal Šmejkal, Michal Mikuláš, Rostislav Nálezný, Michal Mikuláš, Michal Budský, Jan Rozmahel, Tomáš Krejčí, Miroslav Matiášek, Michael Boubelík. Poprvé ve výběru nejlepších není ani jeden kouč z 1. ligy, naopak zde jsou poprvé hned dva hráči z Okresního přeboru. 

12k_top10_2023_24.jpg


Jirka Vávra měl ve „vytuněné“ obraně Sørensena jako kapitána a ten sám mu přinesl 60 bodů. Další tři bloslaváci v sestavě mu přinesly 32 FB, dva plzeňáci 3 FB, jeden sešívaný 10 FB, jeden klokan 8 FB, jeden chachar 8 FB a na rovných "120 rekordních" vše završil 4FB druhý sparťan v sestavě. 

12.k_sestava_2023_24.jpg

(pirates)