Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 10. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z 298 účastníků letošního ročníku je „TOP 10 koučů kola“. Na účast ve výběru bylo zapotřebí 51 bodů.


 

Bez jakýchkoliv „vychytávek“ poskládal nejlepší sestavu „tepličák“ Aleš Procházka a díky vítězi je u tabulky TOP 10 koučů  „fan-foto“ ze Stínadel, které jsou hrobem favoritů. Na podzim zde před parádní kulisou nevyhrál ani jeden ze tří hlavních kandidátů na titul. 

10.k_top10_2023_24.jpg

Výběr „TOP 10 koučů kola“ opět nestačil s kapacitou míst. Body nejsou nijak vysoké ale díky shodě posledních pěti koučů, kteří mají shodně 51 FB se výběru objevuje 13 jmen. 

Aleš Procházka je ve výběru již podruhé, poprvé ale vítězí. Podruhé se mezi nejlepšími objevují též Julius Přenosil, Dalibor Borovec, Kris Kris a Tomáš Červencl. Počtvrté se ve výběru objevuje lídr žebříčku Ligy bláznů Jirka Kobližka. Premiérově si první zápis připisují Patrik Wetter, Zdeněk Malý, Filip Jančí, Jiří Beran, Jaroslav Šmída, Michal Kölbl a Tomáš Bystrán
tabulka



Aleš Procházka neměl v sestavě ani jednoho ze tří nejlépe bodujícího hráčů (Mandous, Traore, Buchta – všichni 11 FB). Poskládal ale úderný útok, solidní zálohu s dobrým kapitánem a akorát v obraně jej vypekl Chvátal. Kdyby tam byl Polidar, bodů mohlo být více. 

10.k_sestava_2023_24.jpg

(pirates)