Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 9.kole F:L

V zápasech 9.kola jsme nejvíce bodů (137) viděli v duelu FMCITY-SKSBENE. V Ostravě pravděpodobně nefungoval VAR a tak se Slávista SKSBENE mohl radovat nejen v nastaveném čase, ale i po konci zápasu z těsné výhry 68:69. V dalších dvou zápasech jsme viděli 132 bodů. Zatímco zápas Slezi - ZavesACS byl také velmi těsný 65:67, Rakiticově demolici 77:55 nemohl DANN331 konkurovat. Ještě větší demolici jsme viděli v zápase Michals93 - FC Frýdek-Místek, když válcovny vezou výhru o 29 bodů 37:66. Jen o čtyři body menší výhru veze Hirsch z půdy Marekbenda15 po výhře 62:37. V bodově nejslabším zápase zachutnala GeorgoviBestovi borovička a raduje se z výhry 35:21 nad TehelnýmPole(ne)m022.

lb-s-09v.jpg


Musíte se začít snažit, protože Rakiticovo ego stoupá do závratných výšin.Obhajoba prvního místa v maximálním bodovým zisku, za kolo. Tentokrát mu k výhře stačilo 77 bodů. Popíchnutí z posledního summary si vzal viditelně k srdci KubajsACS, kterýmu 70 bodů stačilo na druhé místo. Na stupně vítězů bylo třeba získat 69 bodů a to se povedlo SKSBENE. Kolo bylo vyrovnané, o čemž svědčí další rozestupy, kdy je to až do 8.místa v minimálních rozestupech. Nejslabší výkon předvedlo opět Tehelnepole022, na předposlední tým StanleySK ztratil pořád propastných 11 bodů.

lb-s-09h.jpg


V celkové tabulce dokázal z čela tabulky vyhrát pouze Nerry94 a nasadil tak k tříbodovému trháku. Na druhé místo vyskočil díky většímu bodovému zisku Slezi, třetí je Radil mi Brückner. Ke dnu zůstává přibyté Tehelnepole022, stále na dostřel je pouze DANN331. Zatímco na špici i dnu tabulky máme odtržené týmy, střed slibuje tuhé bitvy a velké přesuny. Vždyť rozdíl mezi 15.KubajsACS a 28.Fcvp je pouze tříbodový. Není tudíž vůbec čas na skládání zbraní. Naopak....jen na Slovensku musí doufat, že jim volby politiků půjdou líp než volby hráčů. Jestli teda mají vůbec z čeho vybírat.....

lb-s-09t.jpg


(rakitic)