Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 8.kole F:L

tit_superliga_200.jpg


 

V 8.kole jsme byli svědky bodových hodů. Jenom v jediném zápase nám nepadlo 100+ fantasy bodů. Marekbenda s druhým nejhorším výkonem 48b připsal pohodlnou výhru, protože jeho soupeř SKSBENE získal až ostudných 31 fb,  Naopak nejvíce bodů, a to hned 146 badlo v zápase Maverick65-StanleySK, kde domácí vyhráli 82:64.Stejně jako v minulém kole se nám nezrodila jediná remiza, nejblíže k ní bylo v zápase FC Kangaroos - Radil mi Brückner kde o vítězství hostů rozhodl jediný bodík.

lb-s-08v.jpg


Konečně se pravda ukázala, Rakitic během reprezentační pauzy využil žolíka na přestupy na sto procent a nová sestava se činila - 90 bodů. Ještě přestat vymejšlet geniální nápady s kapitánem a mohlo být kilečko. Na druhém místě se s odstupem 8 bodů umístil Maverick65. Po rozpačitém úvode se zvedá OCHD, jeho 80 bodů stačilo na třetí místo. O dva body dál zůstal v závěsu ZavesACS. O posledních místech jsem psal výše, malou pochvalu zaslouží bratr z Tehelného pole, jeho výkon by stačil hned na devět soupeřů. Los byl ale krutý.

lb-s-08h.jpg


V celkové tabulce se nám situace nezměnila. Nerry94, Radil mi Brückner ani Slezi nezaváhali. Na čtvrtém místě v kouzlech pokračuje Marekbenda15, který s druhým nejnižším počtem získaných bodů s bilancí 6-1-1 nepřestává vedoucímu triu dýchat na záda. Ani dole se nám situace nezměnila. Tehelnepole022 pořád čeká na první výhru, DANN331 je však stále na dostřel. Ke dnu nebezbečně padají i matadoři naší fantasy, KubajsACS a Pirates ACS. Není ale třeba skládat zbraně, rozdíl mezi 9. a 27. místem je pouhopouhé tři body.

lb-s-08t.jpg

(rakitic)