Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 7.kole F:L

Souboj nejlepších koučů z loňské sezóny a jejich týmů, to je SUPERLIGA Ligy bláznů.

tit_superliga_200.jpg


V 7.kole se nám hráči na place konečně činili a tak jsme byli konečně svědky pořádných bodových soubojů. Nejvíce bodů padlo v zápase 88dannyacs - FC Frýdek-Mistek.. 156 bodů ve vzájemném zápase si myslím, že jsme ještě neviděli. Byla z toho demolice o 64 bodů. Pěkných 139 bodů jsme viděli i v zápase Sifo vs atmen. Cenu Michala Bílka si odnáší týmy Marekbenda15 a FMCITY, v jejichž souboji padlo pouhých 101 bodů. O tom, jak bylo tohle kolo ofenzivní nejvíce vypovídá fakt, že se 101 body by tento zápas byl v minulém kole nejatraktivnější. Více takových kol !!!
 

lb-s-07v.jpg


Válcovny plechů opět ovládli tabulku hráč kola. Tentokrát coach FC Frýdek-Místek nasadil beton a utekl všem o parník. Zatímco v minulém kole stačilo na první příčku 51 bodů, tentokrát to bylo 110 !!! To je ale blbost co ? Dáš beton a máš masakr bodů. Na druhém místě se umístil Fcvp s 79 bodama, vypadá to, že si to v Plzni sedá nejen na hřišti. Musím zmínit i pěkný umístění našeho guru Pirates ACS, na informace jestli se na stupínek za třetí místo společně se Sifo vejdou stále redakce čeká.....Řekl bych něco i ke spodku tabulky, ale co bych pak psal k tabulce celkové ? Takže si, bratia, zarolujte o pár řádků níže.

lb-s-07h.jpg


V tabulce hlásíme změnu na prvním místě. Karel si vzal asi volno a GeorgeBest uštědřil týmu Radil mi Brückner první porážku. Toho využil Nerry94 a díky většímu počtu bodů se opět usadil na vrcholu tabulky. Tím třetím nenápadným vzadu zůstává Slezi, také o jeho pořadí rozhoduje jen počet bodů. Na posledním místě se nic nemění, Tehelnepole022 se pevně zabarikádovalo a drží pozice. Na dostřel je už jen DANN331 se 4 bodama.

lb-s-07t.jpg

 

(rakitic)