Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 6.kole FL

Souboj nejlepších koučů z loňské sezóny a jejich týmů, to je SUPERLIGA Ligy bláznů.


V 6. hracím kole se fanoušci ofenzivního fotbalu mohli těšit hned ze dvou soubojů. Stovka nám opět nepadla, ale blízko v ní bylo v zápasech FC Kangaroos - AC Ondri77Pirates ACS - atmen. Oba zápasy byly těsné a v obou si tři body připsali hosté. AC Ondri rozsekal Kangaroos 49:48, náš duchovní otec odešel poražen 46:48. Pro defenzivní fajnšmekry si nejhezčí podívanou připsali týmy 88dannyacs a Zdenda v jejichž souboji padlo jen 50 bodů. Spokojenější odešel ze souboje Zdenda, který zvítězil 31:19. Remiza se nam tentokrát nezrodila nikde.

lb-s-06vys.jpg


Nově tu máme tabulku hráčů kola, pojďme se tedy na ty individuální výkony podívat detailněji. Ve Frýdku i Místku se tentokrát místo plechů válcovali soupeři. 51 bodů stačilo na zisk titulu hráč 6.kola Superligy. O nejvíc bodů se postaral zastupující kapitán Juliš. Myslím, že trenér Frýdku byl hodně rád, že Priske kapitána Kuchtu nenasadil v závěrečné panice po snížení Karviné. O pouhé dva body zpět se umístili StanleySK a AC Ondri77. Nejvyšší počet bodů, který neznamenal výhru pak získal FC Kangaroos. Co jednomu Klokanovi štěstěna odebrala, druhému dala. Nerry94 totiž svůj duel  s Maverickem vyhrál díky 29 bodům. Jenom 5 týmů na tom bylo v kole ještě hůř.Týmy Aliens, HCMotorCB a 88dannyacs si prostě v tomhle kole potkat chtěl.  

lb-s-06hra.jpg


V celkové tabulce nám Radil mi Brückner nasadil do trháku. Zůstává posledním neporaženým týmem. Sleziho stála první porážka druhej flek, ten totiž zabral díky většímu počtu získaných fantasy bodů Nerry94. Na 4. a 5. místě se nic nezměnilo. Hirsch i Marekbenda15 své duely zvládli.Vítězný koktejl konečně namíchal i GeorgeBest, naopak Tehelnepole022 je posledním týmem čekajícím na výhru. Přesto si jeho svěřenci v týdnu odjeli na ATP turnaj do Limasollu, kde padli v prvním setu. 

lb-s-06tab.jpg

(rakitic)