Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 23. kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

do-clankusup.jpg

FC Frýdek-Místek si připisuje opět plný počet bodů a pokračuje v jízdě na vítězné vlně. 


DUELY a výsledky kola:

- Znovu ani jeden z duelů svou úrovní neklesl pod 100 FB.

- Nejkvalitnější duel se součtem 135 FB přinesl zápas StanleySK - FMCITY.

- Nejméně bodů padlo v zápase Pirates ACS – Sifo (součet 104 FB). 

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.

lb-s-23-v.jpg


FANTASY BODY KOLA:

- Herní průměr Superligy činil 59 FB/tým.

- Dvacáté třetí kolo nemělo vítěze, o první až druhé místo se dělí týmy Atmen a DANN331 (oba 75 bodů). O čtyři body méně měl na svém kontě třetí FC Frýdek-Místek. Vokurkou kola se stal Fcvp se 41 FB.

lb-s-23-h.jpg


TABULKA a vývoj soutěže:

- Překvapivě ve spanilé jízdě tabulkou pokračuje FC Frýdek-Místek a má tříbodový náskok. Se šťastným koncem vybojoval tři body v zápase s GeorgeBest (71:67). Do trháku mu pomohl vlažný výkon Aliens. 

- Aliens prožívá opravdu tragické jaro, naposledy bodoval  16. prosince v 19. kole, přesto se drží na druhém místě tabulky. Tentokráte prohrál s 88dannyacs (53:67).

- Neskutečná a nečekaná zápletka se vytvořila v boji o třetí místo. Nerry94 i KubajsACS zůstali nyní bez bodu a nechali se předběhnout díky skóre týmem Sifo. Tím ale výčet zainteresovaných nekončí, stejně bodů mají ještě Slezi a DeAngelo76. 

- Na opačném konci tabulky do ještě většího bahna zabředává HCMotorCB. Nevyužil možnost přiblížit se nejbližšímu a prohrál vzájemný duel s ZavesACS (55:58).

 lb-s-23-t.jpg

Nikdo ze soutěže SUPERLIGA nesestupuje, týmy si účast pro sezónu 2024/25 musí vybojovat dle umístění v Žebříčku koučů Ligy bláznů (aktuální žebříček a pořadí >> zde). 


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY:
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.