Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 22. kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

tit-superliga_web_2023_fial.jpg

Po 22. kole se vrací do čela tabulky FC Frýdek-Místek.


DUELY a výsledky kola:

Třetí jarní kolo přineslo neskutečnou úroveň Superligy. Nejkvalitnější zápas přinesl duel Atmen – OCHD se součtem 189 FB. Nejméně bodů padlo v zápase Prochy – KubajsACS (součet 114 FB). 

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.

lb-s-22-vb.jpg


FANTASY BODY KOLA:

- Herní průměr Superligy činil neskutečných 75 FB/tým, mohl být i vyšší …

- Týmem kola se stal ZavesACS se 104 body a dal zapomenout na nevydařené podzimní výkony… O osm bodů méně měl na druhém místě Atmen o další dva méně měl na svém kontě třetí DANN331. Vokurkou kola se stal Marekbenda15 s 39 FB.

 

lb-s-22-h.jpg


TABULKA a vývoj soutěže:

- Po šesti kolech se vrací do čela tabulky FC Frýdek-Místek. V nelehkém a velmi kvalitním utkání porazil Sifo (91:87). Na první místo mu pomohla prohra týmu Aliens.

- Aliens prožívá velmi špatný vstup do jarní části. Třetí jarní kolo, třetí porážka a šestibodový náskok je fuč.  Tentokráte jej smáznul PirateACS v poměru 83:60. Sečteno podtrženo, odsun na druhou pozici. 

- Nerry94 také neprožívá nejlepší období. Jedna jarní výhra a dvě následné prohry přináší pokles na třetí místo. Na záda se mu navíc lepí KubajsACS, který má stejně bodů.

- Na opačném konci tabulky se po třech jarních porážkách ocitl poprvé HCMotorCB . 

 lb-s-22-t.jpg

Nikdo ze soutěže SUPERLIGA nesestupuje, týmy si účast pro sezónu 2024/25 musí vybojovat dle umístění v Žebříčku koučů Ligy bláznů (aktuální žebříček a pořadí >> zde). 


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY:
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.