Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 21. kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

tit-superliga_web_2023_fial.jpg

Nečekané zvraty přineslo druhé jarní kolo, celkově 21. kolo fantasy. Všechny čtyři týmy, které byly v pořadí tabulky na předních místech, utržily porážku.


DUELY a výsledky kola:

Většina zápasů přesáhla v součtu 100 bodů a byla vyrovnaná, přesto k žádné remíze nedošlo. Tím nejkvalitnějším byl duel ZavesACS - GeorgeBest se součtem 137 FB.  Nejméně bodů padlo v zápase FC Frýdek-Místek – Pirates (součet 93 FB). 

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.

lb-s-21-v.jpg


FANTASY BODY KOLA:

- Herní průměr Superligy činil 56 FB/tým. 

- Týmem kola se stal 88dannyacs s 75 fantasy body. O čtyři body méně měl na druhé místě DeAngelo76 o další bodík méně měl třetí GeorgeBest. Vokurkou kola se stal SKSBENE s 38 FB.

lb-s-21-h.jpg


TABULKA a vývoj soutěže:

- Pro Aliens přineslo druhé jarní kolo druhou porážku v řadě. Díky zaváhání ostatních soupeřů zůstává v čele tabulky s tříbodovým náskokem. Na druhém místě zůstal i Nerry94 a na třetím FC Frýdek-Místek.

- Na opačném konci tabulky se po jednom kole vrátil na poslední místo ZavesACS.

 lb-s-21-t.jpg

Nikdo ze soutěže SUPERLIGA nesestupuje, týmy si účast pro sezónu 2024/25 musí vybojovat dle umístění v Žebříčku koučů Ligy bláznů (aktuální žebříček a pořadí >> zde). 


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY:
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.