Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 20. kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

tit-superliga_web_2023_fial.jpg


DUELY a výsledky kola:

První jarní kolo přineslo vysokou herní úroveň Superligy. Hrál se šlágr kola týmů Aliens - FC Frýdek-Místek v popředí tabulky s parádním součtem 147 FB. Kvalitních zápasů byla spousta, ani jeden neměl nižší  úroveň v součtu pod 100 bodů. Tím nejkvalitnějším se stal zápas v němž DeAngelo76 porazil tým KubajsACS 85:79 (celkem 164 FB).  Nejméně bodů padlo v zápase AC Ondri77- Michals93 (součet 103 FB). Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.

lb-s-20-v.jpg


FANTASY BODY KOLA:

Týmem kola se stal zmiňovaný DeAngelo76 s 85 body. O dva body zpět je na druhém místě Pirates ACS. O bodík méně měl třetí FC Frýdek-Místek. Vokurkami kola se stali Marekbenda15 a Michals93 s 47 FB.

lb-s-20-h.jpg


TABULKA a vývoj soutěže:

Aliens prohrál v důležitém zápase o popředí tabulky s čtvrtým FC Frýdek-Místek. Přesto zůstává první s tříbodovým náskokem. Na paty se mu rázem lepí Nerry94 a přemožitel FC Frýdek-Místek. Na opačném konci tabulky se od dna odlepil po dvou výhrách v řadě ZavesACS a přenechal poslední místo pro DANN331.

 lb-s-20-t.jpg

Nikdo ze soutěže SUPERLIGA nesestupuje, týmy si účast pro sezónu 2024/25 musí vybojovat dle umístění v Žebříčku koučů Ligy bláznů (aktuální žebříček a pořadí >> zde). 


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY:
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.
 
PS: Omlouváme se trochu za bordel v barvách titulek superligy. František (OCHD) si usmyslel, že přejdeme v Superlize na fialovou barvu, ale nestihlo se vše předělat. cheeky
 
(pirates)