Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 17.kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

superliga-titulka.jpg


Dvojité kolo? Velké pché....nakonec z toho byla loterie...a jaké čísla nám bába tutovka nahodila? Žádná sláva to být nemohla. Nejvíce bodů padlo v zápase fcvp-Slezi a sice 82. Fcvp může být nakrklej na los a musí se smířit s porážkou 38:44. V kole nám opět padla i remiza, Maverick65-Michals93 37:37. Největší nářez dostal Marekbenda15 od FC Kangaroos 15:42.

lb-s-17-s.jpg


K výkonu kola tak nakonec stačilo 44 bodů a na piedestalu se tak ocitl Slezi. O bod méně získal OCHD na druhém místě. Další bodík zpět jsou Pirates ACS s FC Kangaroos. Naděje Marekbenda15 vyhasly v autobuse cestou do Zlína, ale aspoň sladil číslovku za jménem s počtem bodů. Za to si zaslouží titul vokurka týdne.

lb-s-17-h.jpg


Na prvním místě se osamostatnil Aliens, který využil překvapivého zaváhání FC Frýdek-Místek se zachraňujícím se týmem DANN331. Na třetím až šestém místě se nám srovnali hned 4 týmy. Zaváhání týmu Nerry94 využil Sifo, KubajsACS i Slezi.Další tři týmy jsou v tříbodové ztrátě, stačí na chvílku ztratit formu a vše může být jinak. Své by o tom mohl z posledního místa vyprávět ZavesACS. Kromě předposledního DANN331 totiž vyhrálo i Tehelnepole022 a tak se na předposledním místě ocitl HCMotorCB.

lb-s-17-t.jpg

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.
 
(rakitic)