Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 13.kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

superliga-titulka.jpg


Ani 13.kolo nepřineslo žádné bodové hody. Jen v zápase Hirsch-Dann331 padlo přes 100 bodů. Vítězství si v poměru 65:43 připsal Hirsch. Méně bodů přináší vždy těsné zápasy, v zápase Maverick65-atmen se nám dokonce zrodila remíza. V tý nebylo daleko ani v zápase Rakitic-Pirates ACS, jenže guru ligy bláznů zahodil všechen vděk a v nastavení (dle zaručených informací z ofsajdu!!!) urval výhru 34:33. Cena Michala Bílka putuje k týmu FC Frýdek-Místek, který v nejnudnějším zápase kola přetlačil tým Marekbenda15 31:24.

lb-s-13v.jpg


Nejlepší výkon předvedl s 65fb HIRSCH, na druhém místě je i díky nasazenému betonu.s 59fb....pozor, podržte se, Tehelnepole022 !!! Třetí místo si z remízového duelu odnáší Maverick65 s atmenem. Opět se projevilo kouzlo duelů, ani třetí nejlepší výkon kola nestačil na tři body do tabulky. Na dně se ocitl Marekbenda15, 24 bodů opravdu na více nestačilo.

lb-s-13h.jpg


Tabulka se nám na vrchu opět vyrovnala. Do vedení se dostal díky největšímu zisku fb FC Frýdek-Mistek, který využil zaváhání týmů Slezi a Nerry94. 27 bodů, ale nejmenší zisk fb má i 4. Aliens. V závětří o tři body vzad číhá Sifo a FMCITY. Superligový peloton stále uzavíra Tehelnepole022, ale DANN331 už je opět na dostřel.

lb-s-13t.jpg

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.
 
(rakitic)