Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 12.kole F:L

SUPERLIGA, celoroční soutěž 30-ti nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ.

superliga-titulka.jpg


12.kolo přineslo hned 4 zápasy se součtem +100 fb. Nejvíce bodů a sice 111 padlo v zápase SKSBENE-DANN331. Největší debakl utrpěl OCHD, který prohrál rozdílem 36 bodů s FC Kangaroos...Jen o bod menší ostudu utrpěl Pirates ACS od Sleziho. Také toto kolo nepřineslo žádnou remízu, nejblíže k ní bylo při výhře KubajsACS nad Sifo. Cenu Michala Bílka získává důel Aliens - Hirsch, který přineslo pouhých 72 bodů.

lb-s-12v.jpg


Na první místo v tomto kole stačilo 69 bodů a ty získal zachraňující se DANN331. Se sedmibodovým odstupem se na bedně umístil FC Frýdek-Místek a Maverick65. Pouhý bod chyběl na bednu týmům Slezi a FC Kangaroos. Na samém dně se umístil OCHD s 25 body, jen o bod více získal Pirates ACS.

lb-s-12h.jpg


V celkové tabulce máme nového vedoucího muže! Slezi využil zaváhání Nerry94 a díky většímu zisku FB se katapultoval na první místo. V závětří číhá nebezpečný FC Frýdek-Místek a Aliens. Na dně i přes zlepšené výkony zůstává Tehelnepole022, DANN331 díky výkonu kola navýšil náskok na poslední místo na 6 bodů. Stejně bodů ma i GeorgeBest. Střed tabulky zůstává stále našlapaný, mezi 6. KubajsACS a 20. DeAngelo76 je rozdíl pouhých tří bodů.

lb-s-12t.jpg

Rozlosování dalšího kola, jakožto i výsledky všech předešlých najdete online ZDE.


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.
 
(rakitic)