Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA po 1. kole F:L

Výkladní skříň Ligy bláznů je SUPERLIGA, v které se potkávají týmy z různých výkonnostních soutěží Ligy bláznů. Pro účast však musí splnit důležitou podmínku. Hrají zde týmy jejichž koučové se v loňské sezóně umístili v první třicítce žebříčku Ligy bláznů. Dle výzvy pro přihlášení do letošního ročníku, vstoupilo do Superligy dvacet čtyři týmů, bohužel pět týmů na výzvu nezareagovalo. Nabídku a příležitost účastnit se Superligy využilo okamžitě jiných pět koučů pro své týmy.

Obsazení pátého ročníku SUPERLIGY je letos velmi pestré a naprosto vybočuje z předchozích ročníků. Z loňského ročníku Ligy bláznů si vybojovalo účast v Superlize jedenáct prvoligových týmů. K těmto ostříleným matadorům se připojuje třináct týmů z druhé ligy. Poprvé se v Superlize objevuje hned pět týmů z loňské třetí ligy (DeAngelo76, Marekbenda15, Slezi, 88DannyACS) a jeden dokonze až z Divize (Zdenda).


1.k_duely-superliga_2023_24.jpg


Soutěž se oproti loňskému ročníku rozjela s plným počtem týmů a v úvodu soutěže nikdo nezaspal na startu. Nebyla žádná remíza a tabulka se po prvním kole se rozdělila jen na vítěze a poražené. Celkem devět duelů v součtu přesáhlo hranici 100 fantasy bodů (dále jen FB). Nejkvalitnější zápas se odehrál v duelu Rakitic : Michals93, kde oba aktéři uhráli celkem 132 FB.  Naopak nejchudší na FB byl zápas Marekbenda15 : OCHD, jen 85 FB. Vyhrát se dalo i na 47 FB (FC Frýdek-Místek). Smolařem kola se stal s 60 FB tým Michals93.


1.k_tab_superliga_2023_24.jpg


- V čele tabulky je tým Rakitič se skóre 72 FB, který vydělal na dobře udělené kapitánské pásce Lukáši Haraslínovi, který přinesl 30 FB.

- Na druhém místě je s 70 FB tým Pirates ACS, který kapitána sice netrefil. Měl však v sestavě také Lukáše Haraslíma (15 FB), navíc se mu povedlo střídání s Lukášem Hůlkou (15 FB).

- Třetí místo náleží se skóre 67 FB týmu Nerri94, kterému trojice sparťanů Sörensen, Haraslín, Kuchta přinesla celkem 34 FB.



KONEČNÉ TABULKY všech předchozích ročníků SUPERLIGY naleznete ve fotogalerii tohoto článku, nebo >> zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář