Jdi na obsah Jdi na menu

Začínáme připravovat a hodnotit 3. kolo F:L

Zveřejněním žebříčku koučů LIGY BLÁZNŮ, jsme uzavřely kompletně všechny plánované rubriky, které budeme na webu zveřejňovat. Děkujeme za váš zájem, který v červenci přinesl 1925 unikátních přístupů a 13481 zobrazených stránek. Náš dobrovolný pracovní tým se pro vás na oplátku bude v budoucnu snažit zveřejnit od úterka do neděle pravidelně minimálně jednu aktuální informaci. 
 
statistika0808_23.jpg
 

INFO o zveřejňování příspěvků, co který den bude pravidelně zveřejněno. Po uzávěrce na sport.cz na které jsou všechny naše rubriky závislé, plánujeme zveřejňování a hodnocení rubrik v tomto pořadí.

- středa: 1.Liga bláznů
- čtvrtek: 2.Liga bláznů
 
K těmto pravidelným hodnocením budeme nepravidelně vkládat rubriky: 
- Premier League
- Okresní přebor
- Evropské poháry Ligy bláznů (info k této soutěži se připravuje) 
- Různé Aktuality

Ano v nepravidelných rubrikách se objevuje Premier League a Okresní přebor. Zmínka o premierleague.com ve včerejším článku o Žebříčku koučů rozbouřila klidné vody naší komunity, proto byla založena "anglická" LIGA BLÁZNŮ. Kdo máte zájem účastnit se Premier League, tak se zaregistrujte na www.premierleague.com, udělejte si tým a vstupte do skupiny. Ten kdo již tým máte postaven, klikněte pro vstup na odkaz https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fgxquw

Díky zájmu nových hráčů se nečekaně během pár dnů naplnila DIVIZE na více jak 100 hráčů. Po třetím kole proběhne náš „fantasy deadline“ a 100 koučů a jejich týmy budou součástí letošní sezony Ligy bláznů prostřednictvím Žebříčku koučů a TOP 30 Divize. Skupinu DIVIZE Liga bláznů z provozních důvodů po 3. kole uzavřeme, poté dle pořadí po podzimní části rozdělíme a od jarní části 2023/24 bude 64 nejlepších zařazeno do 4 divizních skupin, ve kterých se již budou hrát duely.  

Pro nové zájemce jsme otevřeli na www.sport.cz soutěž OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů. Tato nově přidaná skupina do Ligy bláznů je otevřena pro neomezený počet účastníků. Nebudeme skupinu nijak evidovat ani hodnotit. Účastníky ale budeme sledovat, neb nejlepší ze skupiny budou potencionální kandidáti na doplnění do naplánovaných divizních soutěží 2024/25.  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář