Jdi na obsah Jdi na menu

Vojtovo INFO k 19. kolu F:L a 17. kolu PL

Již minulý týden jsem sliboval, že sem na web budu dávat odkazy na videa od VojtyFPL. Nejsou moc dlouhá a jsou hodně zajímavá, v úvahách koho a proč dát do sestavy. Ten kluk mne hodně baví, on fakt ví, o čem mluví, navíc má výborné výsledky.  
 
Již minulý týden jsem psal, že VojtaFPL je ten správný blázen, který by v naší komunitě neměl chybět. No, týden se sešel s týdnem a již ho máme v soutěžích Ligy bláznů (anglická i česká fantasy). Až při prohlídce jeho vizitky jsem zjistil, že to bude hodně ostrá tužka v penále ...
 
- V české fantasy má nyní o tři body více než Jirka Kobližka, je s 980 body na 9. místě v ČR. 
- V anglické fantasy má 961 bod, což ho řadí na druhé místo našeho žebříčku v FPL.

vojtafpl_19fl.jpg

Titulek k videu na youtube pro českou fantasy Vojta na X-twitteru okomentoval: Dostal jsem se do TOP10, ale spokojený úplně nejsem. Pokud nemáte rádi, když si ve videu stěžuju, tak si to ani nepouštějte. Odkaz na video >> ZDE.

vojtafpl_17fpl.jpg

Titulek k videu na youtube pro anglickou fantasy Vojta na X-twitteru okomentoval: Dlouhé přemýšlení o budoucích trasnferech a prodeji Haalanda. Odkaz na video >> ZDE.

PS: Česká liga se hraje až v sobotu, takže je spousta času. Během večera zde zprovozním tento >> "Odkaz", na pravděpodobné sestavy pro F:L z Isportu (udělejte si na Isport bezplatnou registraci, jinak se vám neobjeví).

(pirates)