Jdi na obsah Jdi na menu

Účastnické obsazení, včetně rozlosování

(aktualizováno 22.7.) Stojíme na startu 11. ročníku Ligy bláznů. Obávaný přechod koučů a jejich týmů od Sazka Fantasy na sport.cz se povedl nad očekávání. Zpět ve hře je více jak 150 týmů z loňských 230 účastníků Ligy bláznů. 

- Na oficiálních stánkách letos nebude soutěž týmů ve skupinách se vzájemnými zápasy a duely.

- V Lize bláznů se ale v tomto trendu budeme pokračovat a umístění v tabulkách bude rozhodovat o mistrovském titulu, sestupech a postupech.


1. Liga bláznů 2023/24 má 30 účastníků, hraje se o mistrovský titul, po sezóně bude sestupovat šest týmů. Zde je rozlosovani 1. liga.pdf

2. Liga bláznů 2023/24 se bude hrát ve dvou skupinách s 28 účastníky, postupovat budou z každé skupiny 3 týmy dle tabulky hodnocené body z duelů, sestupovat bude z každé skupiny pět týmů. Zde jsou duely a rozlosovani 2A. liga.pdf a rozlosovani 2.B. liga.pdf

3. Liga bláznů 2023/24 se bude hrát ve čtyřech skupinách. Přechod z Sazka Fantasy na sport.cz činí mnohým problémy s registrací a přihlášením do skupin. Snad se vše zvládne, předběžné obsazení je v tabulkách níže. Postupovat z každé skupiny budou 3 týmy dle tabulky hodnocené body z duelů, počet sestupujících ze skupin bude upřesněn. Zde je rozlosování duelů: rozlos. 3A. Liga.pdf, .rozlosovani 3.B-liga.pdf. rozlos. 3C. Liga.pdf,rozlosovani 3.D-liga.pdf

DIVIZE Ligy bláznů 2023/24 má neomezenou kapacitu pro počet přihlášených. Bude se hrát jako jedna skupina bez duelů a dle bodového pořadí ze žebříčku, bude postupovat minimálně 16 nejlepších do třetí ligy 2024/25. 

Jako bonusovka pro 29 nejlepších koučů a jejich týmů z loňského žebříčku se hraje SUPERLIGA, rozlosovani Superliga. liga.pdf.


Letošní fantasy má jiný systém skládání sestavy a jiné bodování (různé rady >> zde). Pevně věřím, že to většinu koučů nerozhodí a dohrají celý ročník až do konce.

Mimo tabulek s duely se můžete těšit na celoroční žebříček všech koučů, kde se bude hrát o vítěze z Ligy bláznů. Nebude chybět každé kolo hodnocení TOP 10 nejlepších koučů kola s "fan-fotem" kotle, jeho oblíbeného klubu. Pokud zbude čas, budu se snažit vytvořit i profilové karty nejlepšího kouče s jeho sestavou.

Děkuji všem zúčastněným koučům za spolupráci při přechodu do skupin na sport.cz. 
Těším se na naše vzájemné souboje, zdraví PIRTES

PS: nezapomeňte, deadline pro nákup a prodej hráčů a sestavení základní jedenáctky je 90 minut před startem prvního zápasu 1. kola. Znamená to, že sestavy se uzavřou v sobotu již v 13.30 hod.

 

.

.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martin - Fantasy

22. 7. 2023 12:54

To se mi líbí,jdu do toho,do divze teda :-)
Pátým rokem hraji FPL,tož něco na navíc navadí.
Hodně zdaru všem-Torpéda Bahana