Jdi na obsah Jdi na menu

Předstartovní INFO k 21. kolu FPL

Předstartovní INFO k 21. kolu FPL a úvahy VojtyFPL, koho dát do sestavy.

vojtaw20fl.jpg

Už víte koho ideálně dát do sestavy pro start jarní části fantasy? Pár dobrých rad můžete získat od VojtyFPL v jeho videu na youtube, snad vám moc nezamotá hlavu? Odkaz na video >> zde.


Česká fantasy má pauzu až do února, ta anglická víceméně neměla žádnou. Naposledy se hrálo 2. ledna a 12. ledna se již zase hraje, těch 10 dnů pauzy nestojí za řeč. U nás v Lize bláznů je těch 10 dnů ale zlomových, neb od 20. kola se začínají hrát duelové skupiny 1.LB PREMIER LEAGUE a 2.LB CHAMPIONSCHIP A + B. 

Níže jsou tabulky a aktuální stav přihlášených týmů k 8.1.2024, tak pokud nejste ještě přihlášeni, tak neváhejte ať nepřijdete o úvodní body z duelů ve skupinách.

obsaz-1.lb.jpg

Odkaz na VSTUPNÍ BRÁNU do 1.LB PREMIER LEAGUE. pro týmy s právem účasti, dle seznamu výše je https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/iz6tk8 (<< stačí kliknout na odkaz).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

obsaz-2.lba.jpg

Odkaz na VSTUPNÍ BRÁNU pro týmy s právem účasti do 2.LB CHAMPIONSCHIP A, stačí kliknou na - odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/x54ao9. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

obsaz-2.lbb.jpg

Odkaz na VSTUPNÍ BRÁNU pro týmy s právem účasti do 2.LB CHAMPIONSCHIP B, stačí kliknou na odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/sbslqq. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 

(pirates)