Jdi na obsah Jdi na menu

Nová fantasy na Seznamu

 

(aktualizováno 12.7.2023) Níže v článku naleznete tabulky, kdo - kam se má přihlásit, aktualizované o již přihlášené hráče a  jejich týmy. Je zde i seznam týmů, které byly vyřazeny pro neoprávněné přihlášení.

Za necelých 12 hodin od spuštění Fantasy na sport.cz se registrovalo 1777 hráčů, do Ligy bláznů potvrdilo účast již 58 hráčů z loňských 230. Nový zájemci se mohou hlásit sami, je již otevřena skupina >> Divize A Ligy bláznů, pište mi na email: fantasyliga@volny.cz kontakt, některé hráče budu z Divize přeřazovat do 3.ligy na neobsazená místa.

obsazeni_-a-ucastnici-1.-a-2.-liga.jpg

obsazeni-a-ucastnici-3a.-liga.jpg

obsazeni-a-ucastnici-3c.-liga.jpg

 


(zveřejněno 11.7.2023) Tak je to venku, na serveru Seznam v menu a rubrice "sport", přibyla ikona "Fantasy". Najdete zde nová fantasy pravidla a také odkaz pro registraci hráčů a týmů.

- Ještě než se do toho pustíte, apeluji na všechny, co budou chtít hrát a pokračovat v Lize bláznů, tam kde skončili, ponechte si prosím při registraci název svého týmu z loňska. Plynule tak navážeme na předešlé sezóny. Jen si hoďte velké první písmeno v názvu týmu, budou se lépe psát články

- Pro registraci vašeho týmu a vstup na stránky nové fantasy, klikněte na tento odkaz >> ZDE. Ten kdo se zaregistrujete a budete měnit název týmu, tak mi napište na email fantasyliga@volny.cz komu tým patří, nebo do diskuze k tomuto článku.

Pro vstup do do jednotlivé soutěže si vyhledejte mini-ligu kde jste určeni a požádejte o vstup. První, druhé a třetí ligy jsou již otevřeny, kdo kam patří naleznete v tabulkách níže.

Nový zájemci a týmy můžou psát o účast v Lize bláznů na email fantasyliga@volny.cz, zařadím je do seznamu zájemců, pak je oslovím a přidám do nejnižší soutěže.

PS: Pro nové hráče vytvořena a otevřena skupina >> Divize A Ligy bláznů, již se můžete hlásit sami.

konec hlášení, zdraví PIRATES 

 

 

 

.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tomáš Fronk - Změna názvu klubu

12. 7. 2023 15:21

Zdravím,

Hlásím změnu názvu z FKkuzicky1 na FK Kůžičky.
V soutěži jsem přihlášen.