Jdi na obsah Jdi na menu

Neoficiální výsledky duelů 1. a 2. ligy, obsazení soutěží 3. ligy

Po osmitýdenní přestávce se rozeběhla F:L a Liga bláznů vstupuje již do své jedenácté sezóny. Klubová soutěž týmů s duely rozehraje sedmou sezónu. Sport.cz bohužel toto atraktivní koření fantasy nemá ve své kuchyni k dispozici a tak duely a tabulky budeme v této sezóně počítat sami.

Fantasy Fotbal se rozeběhl na sport.cz s neuvěřitelným zájmem, pro první kolo vytvořilo sestavy více jak 17 000 hráčů. V ligových soutěžích od 1. do 3. ligy je 196 týmů, dalších více jak 100 nových hráčů je v Divizi.

Všichni jste nažhaveni na výsledky duelů a tabulky. Zde je máte, ale je to jen neoficiálně v pracovní verzi z 1. a 2. ligy. Pod každou ligou naleznete duely, pod nimi pořadí týmů, kde za názvem týmu je před lomítkem počet bodů do tabulky, za lomítkem počet bodů do žebříčku. Až po oficiální bodové uzávěrce, která je na sport.cz  vyhlášena na uterý v 13.00 hod. proběhne, přepočítávání duelů a tabulkek v Lize bláznů. Poté budou od středy postupně přidány reporty a náhledy do jednotlivých soutěží.

Zde je pro prvních 30 kol rozlosování duelů: rozlosovani 3A. liga.pdf, rozlosovani 3B. liga.pdfrozlosovani 3C. liga.pdf, rozlosovani 3D. liga.pdf. Po několika letech se do Ligy bláznů vrací vítěz prvních třech ročníků Jirka Jabůrek s týmem Krčce. Do Fotbal Fantasy Ligy bláznů se vrací i VIP osobnost českého bowlingu, stříbrný z letošního ME můžů ve Francii, Jaroslav Lorenc s týmem JLStorm.

Rozlosování všech ligových skupin je neměnné. Žádáme nové zájemce, aby do skupin 1,2 a 3. ligy NEVSTUPOVALI. Ztěžuje nám to práci při zpracování duelů, které si Liga bláznů zpracovává sama. Pro nové zájemce je určena DIVIZE A Ligy bláznů která počítá s účastí až pro 100 zájemců. Pokud by se skupina naplnila, otevře se ještě DIVIZE B Ligy bláznů. V obou soutěžích se pak bude hrát o postupy do třetí ligy, ty budou v průběhu podzimu upřesněny.

Jak se všechno na sport.cz sečte a uzavře, můžete se těšit díky spolupráci dalších členů Ligy bláznů na vedlejší soutěže jako "TOP 10 koučů kola". Bude vydán žebříček všech koučů z Ligy bláznů, kde nebudou chybět ani nováčkové z Divize. Chybět nebude ani oblíbená soutěž "Bojuj za svůj klub", která bude mít letos pozměněná pravida. Bude zde poprvé bojovat všech šestnáct klubových zástupců fantasy. Díky spolupráci se sport.cz, zde bude do duelů počítán průměr 20 nejlepších koučů z každého klubu. Rozlosování duelů bude shodné s ligovým rozlosováním F:L.

1.kolo-1_2liga.jpg.

.

.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář