Jdi na obsah Jdi na menu

Nástup na značky, už se to blíží.

Na sport.cz/fantasy je přihlášeno již přes 7500 hráčů, z toho je 185 účastníků Ligy bláznů. Zde je INFO o deadline pro přihlašování do jednotlivých soutěží a duelech. 

Liga bláznů je zřejmě největší skupina hráčů fantasy v ČR, která se tvoří již 10 let. Má své výkonnostní soutěže od 1. ligy až po divize a vývojově prošla několika reorganizacemi, které se podřizovaly daným pravidlům aktuálních provozovatelů fantasy.

- Největší stabilita soutěží nastala pod šestiletou patronací Sazka Fantasy a v téměř stejných stopách budou soutěže Ligy bláznů pokračovat nyní na sport.cz. Přestože se zde nehrají duely týmů v partách, tak v nastavených 30 členných soutěžích Ligy bláznů „duely“ budou.  


- Náš tým „bláznů“ se rozšířil o dalšího organizátorského člena, tzv ajťáka a především díky němu a duelům budou boje o postupy a sestupy pokračovat jako za starých časů. Bude ale záležet především na vás, aby váš tým ve vypsaných soutěžích Ligy bláznů při startu F:L nechyběl. 


- Žádám vás o co nejrychlejší přihlašování do skupin tam, kde jste kdo v tabulkách předběžně napsán. Pokud chcete v Lize bláznů hrát, tak neotálejte, jelikož rozlosování se dělá jen z přihlášených týmů a dodatečně se týmy doplňovat nebudou. 

- Deadline pro nejvyšší dvě soutěže, tj. pro 1. a 2. ligu byl stanoven a přeplánován na 19.7. v 24.00. hod.

- První liga je již z 97% obsazena a 100% účastnicky potvrzena. Proto již přinášíme rozlosování této soutěže, kdo na koho "narazí", v kterém kole. Rozlosování ke stažení v excelu naleznete zde >> rozlosování 1-liga.xlsx.

- Rozlosování pro skupiny druhé ligy bude následovat po deadline v některém z příštích článků o předstartovním infu. 

- Skupiny 3. ligy jsou již také z větší části obsazeny, deadline pro tyto soutěže je stanoven na 20.7. v 24.00 hod. Probíhají zde ještě přesuny loňských divizních týmů. 

- Deadline pro Divizi je stanoven také na 20.7. v 24.00 hod.

1_6-den_obs_uc-1.-a-2.-liga.jpg.

1_6-den_obs_uc-3.-liga.jpg.

1_6-den_obs_uc-3.-liga_div.jpg.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zorzz - Rozpis

19. 7. 2023 7:36

Krásná práce. Šikovný ajetak ;-) Začátek hned s hvězdou loňského ročníku bude těžká, ale letos přebíram štafetu, takže i takový start je třeba zvládnout... :-)

OCHD - Re: Rozpis

19. 7. 2023 22:29

Taky si myslím, Jirka změnil zaměstnání a teď se naplno věnuje firmě Liga bláznů s.r.o.

Pirates - Re: Re: Rozpis

21. 7. 2023 2:16

Bohužel je to jinak a ukrajuji si ze svého spánku.

Petr Komůrka - PISTOLNÍK

20. 7. 2023 3:22

Sláva, před chvílí se to všechno zpátky načetlo, už jsem se lekl, že to budu muset všechno dělat znovu ... !

Petr Komůrka - PISTOLNÍK

20. 7. 2023 0:26

Zdravím, nevím co se to děje, ale z Fantasy mi zmizela komplet vytvořená sestava i skupiny ! Doufám, že je to jen nějaký výpadek ...