Jdi na obsah Jdi na menu

JE TU OPĚT DOUBLE KOLO

Je tu další dvojité kolo fantasy v F:L, jak s ním naložit?

vojtaw.jpg

Stejně jako já, je spousta z vás je v soutěži Vojta FPL liga a tak vám není jeho jméno neznámé. Vojta není žádné "ořezávátko", v české fantasy má nyní 861 bod a u nás by patřil do TOP 10 nejlepších. Proto vám přináším jeho další video a rady,  jak by postavil sestavu pro 18. kolo, kde je možnost opět využít "beton", neb bude spousta středečních dohrávek. 


- Vojta je stejný blázen jako my, hraje českou i anglickou fantasy a dělá k nim zajímavá videa, tak doufám že vyslyší volání rodu a přivítáme jej brzo mezi námi v obou fantasy soutěžích.

- Budu vám sem na web pravidelně přidávat jeho videa pro obě soutěže. Nyní je zde video a rady, jak staví ideální sestavu pro českou fantasy, odkaz >> ZDE. Odkaz pro anglickou sem bude přidán, jakmile se objeví na youtube v průběhu pátku. Přidám sem i odkaz z Isportu na pravděpodobné sestavy F:L, takže v pátek večer tu budete mít naservírované informace jak na talíři.

Snad nebude zase sněžit a bude se všude hrát. Přeji šťastnou ruku při výběru, zdraví Pirates. Možná vám Vojtovy rady trochu zamotají hlavu, vše ale záleží jen na vás, jak se rozhodnete ...


(aktualizováno 8.12. v 15.30 hod)

Odkaz na pravděpodobné sestavy >> z Isport.cz.

- No a je to tady, ofiko zpráva z LFA, že v Karviné se hrát NEBUDE.


(aktualizováno 8.12. v 21.00 hod)

- Odkaz na video s postřehy a radami od Vojty FPL pro Premier League >> zde.

- Zpráva zachycená z X-twitter

zprava-pj.jpg