Jdi na obsah Jdi na menu

INFO k opravám bodů a rozlosování pro nadstavbu

Třicáté kolo F:L a konec základní části se blíží. Bohužel v poslední době fantasy body na sport.cz značně haprují. Přestaly platit interní pravidla, kdy v pondělí večer bylo hotovo a do úterního poledne byl ještě prostor vychytat nesrovnalosti. Během repre pauzy se začaly vyskytovat opožděné dopočty, které značně devalvují úsilí, regulérnost soutěže a práci, kterou věnuje náš redakční tým počítáním duelů a tabulkám v Lize bláznů.

info-titulka.jpg

Výtky na špatný počet bodů díky nezapočítaným asistencím, červeným kartám, střelám, zásahům gólmanů, atd. se teď opakují víceméně každé kolo. Tuto skutečnost, ale nejsme na sport.cz schopni ovlivnit a sjednat nápravu, protože nikdo nekomunikuje. 
My vycházíme z oficiálních dat a tak nás zaskočily zpětné a dodatečné změny bodů v 24. a 25. kole, které jsme zaznamenali až během reprezentační pauzy. Jelikož by to znamenalo kompletně překontrolovat a předělat výsledky duelů a tabulky z 12 soutěží, tak jsme z této doby ponechali původní výsledky duelů. Žebříček jsme ale synchronizovali se zaznamenanými změnami.    
Nyní po zpracování duelů, žebříčku a vydání tabulek z 1. a 2. ligy nastali až ve středu opravy bodů dle statistik F:L, ale přitom např. zásahy brankáře Jedličky zůstaly opomenuty. Proto jsme se rozhodli, že když se ještě nerozjelo 28. kolo, tak na dopočty sport.cz, ze tří již u nás prezentovaných soutěží 27. kola budeme reagovat. Tyto příspěvky jsou již smazány, předěláme je a vydáme znovu.


Jelikož vychází tento článek, tak přidáváme i informace pro všechny účastníky ligových soutěží, jak to bude s duely ve skupinách a v nadstavbě F:L tj. od 31. do 35. kola v Lize bláznů.

Do 30. kola se v třicetičlenných skupinách utkal každý s každým 2x. Nyní se dále v pěti duelech potká nejbližší šestice umístěných v tabulce z letošní rozehrané soutěže. Los v šesticích kopíruje rozlosování F:L. Znamená to, že se potkají dle umístění po 30 kole 1 až 6 tým, 7 až 12 tým, 13 až 18 atd. Vzorové rozlosování 1. ligy je už v google tabulkách provedeno, stačí zalistovat níže. Po 30. kole nahradíme čísla týmy podle umístění. V skupinách, kde je méně účastníků to nevyjde na 100% jako jinde, vše bude zveřejněno po 30. kole.

(pirates + OCHD)