Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy 2023/24 začíná již v sobotu

Minule byl u článku o fantasy obrázek vetřelce a vysvětlení proč, nyní je obrázek s predátorem … 
Již včera jsem psal na facebooku, že jsem byl od pátku na fesťáku, mobil jsem nepoužíval a v neděli jsem byl „grogy" z toho všeho a úmorného vedra. Předstartovní INFO proto až nyní. 

- Na sport.cz je zaregistrováno již 5000 hráčů, z toho je 146 hráčů v Ligách bláznů.

- Z dotazů vyplívá, že někteří se neumí do nové fantasy přihlásit. Založte si proto na seznamu.cz novou emailovku, pak se lehce přihlásíte do samotné fantasy a poté do příslušné ligy bláznů. 

- Noví hráči prosím NEVSTUPUJTE do soutěží 1,2,3 ligy. Skupiny a soutěže jsou připravené pro loňské účastníky, kteří si soutěž vybojovali v loňské sezóně Ligy bláznů. 2022/23. Skupiny se postupně plní. Já jako správce soutěží děkuji za spolupráci, jak jsem vás žádal v minulém článku. Deadline pro přihlášení loňských účastníků pro 1. a 2. ligu bude 18.7.2023 v 24.oo hod, poté se neobsazená místa budou doplňovat na 30 účastníků. 

- Proběhlo oslovení hráčů z loňských divizních skupin a probíhá postupný přesun do soutěží 3. ligy. 

- Pro nováčky Ligy bláznů a jejich týmy slouží skupina DIVIZE Ligy bláznů. 

- Pro 29 nejlepších hráčů z loňského žebříčku Ligy bláznů (seznam >> ZDE), je na sport.cz již založena pro vstup SUPERLIGA.

PS: Postupy a sestupy mezi soutěžemi Ligy bláznů budou podobné jako loni, bude vše upřesněno ve středu večer dne 19.7.2023.

5-den_obsazeni-a-ucastnici-1.-a-2.-liga.jpg.

5-den_obsazeni-a-ucastnici-3.-ligaabc.jpg.

5-den_obsazeni-a-ucastnici-3.-ligad_div.jpg.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář