Jdi na obsah Jdi na menu

Anglická fantasy začíná již zítra

Aktuální seznam přihlášených týmů a předstartovní preview jarní části.

pl_2024.jpg



Anglická fantasy má za sebou odehráno 20. kol. Proběhla kratinká pauzička a již zítra 12. ledna v 20.45 hod nás čeká pokračování podzimní soutěže o nejlepšího kouče sezóny (uzávěrka pro úpravy sestav je v 19.15 hod).

Bude to velký boj až do 38. kola nejen mezi Martinem Štrosem a Štěpánem Hájkem, kteří mají mezi sebou dvoubodový rozdíl. Bude to nevypočitatelná bitva i ostatních koučů v pořadí, kteří nemají až tak velkou ztrátu. Míním, že ani 100 bodů není žádná ztráta a vítězem se může stát kdokoliv z TOP 15 podzimního pořadí. Možná se objeví i nějaká nová hvězda, která však již nemůže zasáhnout v týmové soutěži a boji o titul mistra Ligy bláznů v 1.LB PREMIER LEAGUE.



V soutěži týmů si účast pro jaro 2024 v 1.LB PREMIER LEAGUE vybojovalo 29 nejlepších koučů, dle podzimního žebříčku a jako třicátý zde má právo hrát i tým správce LB (z informačních a organizačních důvodů). Přihlášených týmů je k 10.1. 2024 zatím jen 26, snad 12. ledna na startu duelových bojů nebude chybět nikdo. Podzimní průměrový rozdíl mezi prvním a posledním týmem byl jen 9 bodů, bude to velká řežba … 
Mezi nejžhavější favority na zisk mistra patří týmy FC Maverick Army, Hajas Stars, FC Kangaroos,  Lupen stars 76, Rosi25k Army a KubajsACS. Mezi velké favority samozřejmě patří i zatím chybějící týmy Hellfire Club a Ukážu ti cestu Rayem. Tuto skupinu největších favoritů dělil na podzim mezi sebou průměr pouhých 3 bodů/kolo. Tipovat mistra je opravdu obtížné, přidat se do party k jmenovaným kandidátům se může víceméně kdokoliv. Stejný náboj jako v bitvě o titul bude mít též bitva o udržení v nejvyšší soutěži, kde víceméně není žádný outsider. V tabulce se bude bojovat celkem o 54 bodů, které lze teoreticky vybojovat v 18 zápasech od 21. do 38. kola. Bohužel týmů je více než jarních kol a tak jedinou slabinou této bitvy bude, že se neutká v duelech každý tým s každým, vše bude dirigovat los samotné fantasy.premierleague.com, ten se objeví až po rozehrání 21. kola.  

obsaz-1.lb.jpg


Druhá výkonnostní soutěž 2.LB CHAMPIONSHIP má dvě skupiny a v každé se bude bojovat o dvě postupová místa do nejvyšší soutěže (detaily budou upřesněny po 23. kole). Zde ve skupinách ti nejlepší mohou vybojovat teoreticky také až 54 bodů v 18 zápasech od 21. do 38. kola. Týmů ve skupinách je méně než v nejvyšší soutěži a tak by se měli týmy utkat každý s každým minimálně jednou. Duely bude také dirigovat los samotné fantasy.premierleague.com. Také zde se objeví rozlosování až po rozehrání 21. kola.  

V 2.LB CHAMPIONSHIP– A je nyní přihlášeno k 10.1.2024 celkem 16 týmů, do soutěže mohou vstoupit týmy i po 21. kole. Mezi velké lídry a kandidáty postupu budou dle podzimní formy určitě týmy Pepekgunner, FC Evaldo Heřmaň, PaPl, Jeseteri, Martinscz. Pokud se přihlásí i Aliens, bude určitě mezi těmito pěti lídry.

obsaz-2.lba.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V 2.LB CHAMPIONSHIP– B je nyní přihlášeno k 10.1.2024 jen osm týmů. Chybí zde řada lídrů z podzimu a tak největším favoritem je jednoznačně FC Jablunkov. Kdo bude tím dalším lídrem usilujícím o postup, ukáže až čas. 

obsaz-2.lbb.jpg


Do soutěží 2.LB CHAMPIONSHIP mohou vstoupit týmy i po 21. kole. INFO k přihlášení a vstupní brány jsou >> v minulém článku. O titulu a postupech bude opět rozhodovat bdělost a připravenost nastoupit ke všem utkáním v plné zbroji, především v období s vloženými zápasy předehrávek a dohrávek.

Moc se na tu jarní část těším, zdraví PIRATES

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář