Jdi na obsah Jdi na menu

Anglická fantasy a soutěže týmů konečně začaly

Anglická liga a souboj týmů v ligových skupinách se rozběhl. Rozjezd šestého ročníku jako klubová soutěž není 100%, to se ale dalo čekat ... Upozorňovalo se předem, že nic se nevytvoří samo a platí nadále: jaké si to uděláme, takové to bude.
 
fpl_lb.jpg
Pro 21. kolo FPL se nepřihlásilo do ligových soutěží několik týmů a tak ani „nenastoupili“ k prvním jarním zápasům a duelům. Nejí známo, jestli se jim nepodařilo přidat do soutěže (dle ohlasů některých koučů se prý nešlo automaticky přihlásit přes aplikace PL v mobilu a šlo to až pomocí vstupního pětimístného kódu soutěže), nebo na to zapomněli. Snad to půjde dodatečně a prvotní ztrátu doženou … 
Seznam zúčastněných týmů v soutěžích je dle abecedy v tabulkách níže, pod přihlášenými týmy jsou i názvy chybějících. Kdo s kým hraje duely najdete ve skupinách FPL na fantasy.premierleague.com.

V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE nastoupilo k prvním duelům jarní část celkem 26 týmů s právem účasti. Bohužel chyběli zde dva z velkých favoritů soutěže týmy Hellfire Club + Ukážu ti cestu Rayem, dále i týmy Kluci z cukrárny a Kinder Mbeumo. Naopak se do skupiny „navíc“ přihlásil tým Róza Fc PL a v druhé CHAMPIONSCHIP chybí. 

skut_obsaz_1.lb.jpg

V 2.LB CHAMPIONSCHIP A chybělo v úvodu jarní části pět týmů s právem účasti (Aliens, Street D.V.S., Bzukinho77, FC Cakovice a výše zmiňovaný v první lize, tým Róza Fc PL). Soutěž rozehrála své úvodní zápasy nejen s 15 týmy s právem účasti, ale i s dvěma nováčky (Dycky Most a Erza team), kteří se přhlásili před rozjezdem 21. kola FPL.
skut_obsaz_2.lba.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na startu 2.LB CHAMPIONSCHIP B chyběli v úvodu jarní části čtyři týmy s právem účasti (Filousinho Town, Slavoj, ACS_Honzik, Sper*osonik). V úvodních zápasech rozehrálo duely 14 týmů s právem účasti a dva nováčkové (Ipswich Town a Méďa), kteří se přhlásili před rozjezdem 21. kola FPL. Nějak se sem ale omylem přimotal AFK Nehvizdy, přestože již hraje a je přihlášen v 2. LB CHAMPIONSCHIP A. 
skut_obsaz_2.lbb.jpg

PS: Snad půjde nepřihlášeným týmům se zařadit do soutěží v druhém jarním kole. Přestože nejsou zařazení v ligových soutěžích tak jejich koučové budou nadále bojovat v každém kole díky účasti v hlavní skupině LIGY BLÁZNŮ v FPL o umístění v TOP 10 kola a budou figurovat v hodnocení celoročního žebříčku koučů Ligy bláznů. 
 
(pirates)
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář