Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů po 8. kole F:L

DIVIZE Ligy bláznů má 100 účastníků a bojuje celý podzim o 60 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D, kde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích. 

tit_divize200.lb.jpg



- Po osmém kole nastala změna na prvních třech pozicích. Do čela žebříčku se probojoval Vojta Kubánek s týmem SKS sever, na druhé místo vystoupal Václav Doubic s týmem The Champions, třetí místo je v držení Pavla Plicky s týmem PaPl. 

- V podzimní části je víceméně jedno, kdo je první, druhý nebo třetí, důležité bude, být do 60 místa pro rozdělení pro jaro. Nyní je na 60. místě tým Petra Filipa AFK Nehvizdy s 345 body.

- Tabulka a žebříček TOP 30-ti nejlepších po třetím kole je v tabulce níže, kompletní aktuální pořadí naleznete >> ZDE.

lb-d-08t.jpg



Již jsem se zmiňoval o kvalitě týmů a jejich koučů v Divizi. Nyní zářil Marek Koutecký, který strčil do kapsy nejen hráče Divize, ale víceméně všechny z Ligy bláznů (viz TOP 10 koučů >> osmého kola).

lb-d-08h.jpg



PS: Divize Ligy bláznů 2023/24 je uzavřena pro 100 hráčů a jejich týmy. Stav po osmém kole byl 111 týmů a tak jsem musel vyřadit týmy, které vstoupili do soutěže, po naplnění divizní kapacity. 

Pokud budou tyto řádky číst koučové týmů FC Cool Dirt Rod, FC Freiberg, FC Kojot, Finnpa Team, fk folii, Lopaťáci, Los Mikulos, marasek10, Pavel Richter, SK Sigma Olomouc + tonicka a chtějí se přidat do komunity Ligy bláznů, mohou se přidat do Okresního přeboru (viz přihlášení >> zde).

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s tabulkami TOP 30 koučů z DIVIZE Ligy bláznů najdete >> ZDE

(pirates)