Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů po 6. kole F:L

DIVIZE Ligy bláznů má 100 účastníků a bojuje celý podzim o 60 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D, kde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích. 

tit_divize200.lb.jpg


V současném dění a zveřejňované divizní TOP 30 se moc týmů oproti minulému kolu moc nezměnilo. Nadále vede Miroslav Vostatek s týmem La Plate s 303 FB. Na druhém místě se udržel s 298 FB Adam Jun s týmem FC METAL a třetí místo stále okupuje Václav Doubic s týmem The Champions s vybojovanými 291 FB. 

Tabulka TOP 30 nejlepších týmů po pátém kole Divize je v tabulce níže, kompletní žebříček a pořadí koučů divizní skupiny naleznete >> ZDE.

lb-d-06t.jpg


Hráčem kola se stal tým SK Strachkvas, který se díky výkonu 56  FB prosadil i mezi vyvolené a v žebříčku mu patří 24. místo. Za ním skončil s 51 FB Dycky Most, ten dokonce poskočil na 14. místo v TOP30. Třetí byl s 48 FB tým Rybí

Historii pořadí koučů TOP30 a hráče kola divizní skupiny naleznete >> ZDE.

lb-d-06s.jpg

lb-d-06h.jpg

Jak si vedou hráči DIVIZE v celkovém "ŽEBŘÍČKU KOUČŮ", kde se bojuje o 29 míst do SUPERLIGY pro sezónu 2024/25 naleznete >> ZDE.

(OCHD)