Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů po 4. kole F:L

DIVIZE Ligy bláznů prošla avizovaným ořezem na 100 účastníků. Bohužel z důvodů bodových statistik, kterými se Liga bláznů podrobně věnuje, nemůžeme jinak. Omlouváme se koučům a jejich týmům, kterých se to týkalo. Ten z „stovky“ divizních hráčů zmizel, vyhledejte skupinu OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů a vstupte sem. Měli by se vám zde načíst zpětně i body od prvého kola. Zde se bude bojovat dle žebříčku sport.cz o zbývajících 56. míst do Divize, pro podzimní sezónu 2024/2025.


V současné podzimní DIVIZI se bojuje o 60 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D. Zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích. Na jaře se bude samozřejmě hrát dle umístění v skupinách i o postupy do 3. ligy.  

Divize má své opravdu velké hvězdy, 12 koučů a jejich týmy mají zatím velmi dobré výsledky a předpoklady aby se probojovaly do SUPERLIGY pro sezónu 2024/25, viz aktuální žebříček koučů Ligy bláznů >> ZDE.

V současném dění a zveřejňované divizní TOP 30 se moc týmů oproti minulému kolu moc nezměnilo. Nadále vede Miroslav Vostatek s týmem La Plate 242 FB. Igor Doubrava s týmem Železná Garda Spartička pár bodů ztratil, ale zůstává s 233 FB druhý. Na třetí místo se nově probojoval s 218 FB Adam Jun s týmem FC METAL.

Tabulka a žebříček TOP 30-ti nejlepších po třetím kole je v tabulce níže, kompletní pořadí divizní skupiny naleznete >> ZDE.

lb-d-04t.jpg

(pirates)