Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů po 2. kole F:L

Čtvrtá výkonnostní soutěž DIVIZE, předbíhá v hodnocení 2. kola Ligy bláznů třetí ligu. Neb její hodnocení nezabralo tolik času a práce, jako třetí ligy.

Divizní skupina má nyní více jak 100 hráčů, naše kapacita a propojení s ostatními soutěžemi má ale jen 100 míst. Víceméně třetím kolem proběhne náš „fantasy deadline“ a v skupině zůstane jen 100 nejlepších. Divizi uzavřeme a pro další nové zájemce otevíráme nižší výkonnostní soutěž, OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů. Tato soutěž, kterou nebudeme nijak evidovat a hodnotit bude otevřena pro neomezený počet účastníků. Účastníky budeme sledovat, neb to budou potencionální zájemci na doplnění již naplánovaných divizních soutěží.  

V Divizi se nyní hraje dle žebříčku fantasy na sport.cz a potažmo celý podzim o postupových 64. míst do připravovaných čtyř jarních skupin DIVIZE Ligy bláznů. Na jaře se poté bude hrát a bojovat v 16-ti členných čtyřech skupinách o postupová místa do 3. Ligy bláznů (zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině). 

Ve velmi dobrém světle se profiluje tým Železná Garda Spartička, kouče Igora Doubravy, která si i po druhém kole udržela 1. místo. Průběžné druhé místo obhájil tým La Plate koučovaný Miroslavem Vostatkem, ale na třetím je změna. Zde se na pomyslné bedně třech nejlepších nyní vyhřívá FC PITSHUSBOYS, který na druhé místo „přisvištěl“ z deváté pozice. Tabulka a žebříček 30-ti nejlepších po druhém kole je v tabulce níže.

lb-d-02t.jpg

Aktuální žebříček DIVIZE, který se neustále mění každým odehraným zápasem, naleznete >> ZDE.