Jdi na obsah Jdi na menu

Divize Ligy bláznů po 14. kole

DIVIZE Ligy bláznů má 100 neměnných účastníků a bojuje celý podzim (do 19. kola) o 60 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D. Zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích.  Drtivá většina divizních hráčů jsou nováčci v LIZE BLÁZNŮ, proto žádáme hráče, kteří se pohybují do 60 místa, "napište název vašeho týmu" a zašlete jej na email: fantasyliga@volný.cz. Neuteče vám tak odkaz pro zařazení do určené divizní skupiny, bude vám zaslán na váš email.

tit_divize200.lb.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 


TOP 30 - 14. KOLO

lb-d-14h.jpg

Opakuje se již po několikáté, že hráči z Divize o sobě dávají náležitě vědět. Nyní v 14. kole byli hned tři koučové ve výběru v TOP 10 kola. Jiří Vávra se stal dokonce nejlepším koučem kola v Lize bláznů z více jak 300 hráčů ( TOP 10 koučů 14. kola >> zde).


PRŮBÉŽNÉ POŘADÍ:

Čtrnácté kolo v Divizi opět nepřineslo změnu v čele žebříčku, nadále stovce divizních hráčů kraluje František Borovec s týmem Malenovice. Na druhé místo vystřelil Milan Dobeš s AC Real Zlonín, třetí v pořadí je Václav Doubic s týmem The Champions.

lb-d-14t.jpg

Zatím je jedno, kdo je první, druhý nebo třetí, důležité bude, být do 60 místa po podzimní části (pro rozdělení na jarní část) Kompletní divizní „google tabulka“ Ligy bláznů s pořadím a jednotlivými body v odehraných kolech všech 100 účastníků >> ZDE.

OKRESNÍ PŘEBOR:

Stále více nových účastníků má v Lize bláznů "rozjezdová" soutěž Okresní přebor, kde se shromažďují nové hvězdy a hvězdičky LB. Poprvé přinášíme k náhledu nejen tabulku a pořadí týmů, ale i odkaz pro přihlášení hráčům, kteří by se chtěli přidat až nyní.

lb-op-14h.jpg

(pirates)