Jdi na obsah Jdi na menu

Divize LIgy bláznů po 13. kole

DIVIZE Ligy bláznů má 100 neměnných účastníků a bojuje celý podzim (do 19. kola) o 60 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D. Zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích.  Drtivá většina divizních hráčů jsou nováčci v LIZE BLÁZNŮ, proto žádáme hráče, kteří se pohybují do 60 místa, "napište název vašeho týmu" a zašlete jej na email: fantasyliga@volný.cz. Neuteče vám tak odkaz pro zařazení do určené divizní skupiny, bude vám zaslán na váš email.

tit_divize200.lb.jpg

Upozornění o přidávání webových článků, dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo x-twitter, kde je založena skupina LIGA BLÁZNŮ. Pokud některou z nich používáte, dejte sledovat a nic vám neuteče. 


TOP 30 - 13. KOLO

lb-d-13h.jpg

Hráči z Divize o sobě dávají často vědět. Nyní v 13. kole byli hned čtyři koučové ve výběru v TOP 10 kola. Milan Haramule se stal dokonce nejlepším koučem kola v Lize bláznů ( TOP 10 koučů 13. kola >> zde).


PRŮBÉŽNÉ POŘADÍ:

Třinácté kolo v Divizi nepřineslo změnu v žebříčku na prvních dvou místech. Nadále vede František Borovec s týmem Malenovice, druhý je Václav Doubic s týmem The Champions. Na třetí pozici se probojoval Jan Korselt s týmem OG team. 

lb-d-13t.jpg

Zatím je jedno, kdo je první, druhý nebo třetí, důležité bude, být do 60 místa po podzimní části (pro rozdělení na jarní část) Kompletní divizní „google tabulka“ Ligy bláznů s pořadím a jednotlivými body v odehraných kolech všech 100 účastníků >> ZDE.

(pirates)